1117. Budapest, Lokomotív Ház - Budafoki út 187-189. +36 (70) 424 2294 +36 (70) 424 2293

Szakmai blog

Enrico Cassina és Colombo, a különleges kilincsfajták a stílus csúcsát képviselve Enrico Cassina és Colombo, a különleges kilincsfajták a stílus csúcsát képviselve
Luxus és exkluzivitás kéz a kézben? Íme néhány valóban különleges kilincsfajta, mely megtalálható a kínálatunkban. A minőség és a stílus csúcsát képviselik.
Bővebben
Szezám tárulj: amikor szinte a fal nyílik ki az ajtó helyett? Szezám tárulj: amikor szinte a fal nyílik ki az ajtó helyett?
A legtöbb beltéri ajtó keresése kapcsán az alábbi szó valahogy mindig elhangzik, bárhol is keresi az igazit: minőségi és különleges. Mi úgy véljük, hogy a különlegességet nem mondani, hanem bizonyítani kell. Ezért elhoztunk Önnek nappalija egyedi elemét: „a nyíló falat”.
Bővebben
Egy kilincs, mely szinte fekete higanyból van? Egy kilincs, mely szinte fekete higanyból van?
Inkább csak annak tűnik. Az egyedi tervezésű ajtó előnye, hogy nemcsak színben, kialakításban válik tervezhetővé, de a kilincstől a pántokig is Ön diktálja a részleteket. Ma már lehetséges az, hogy a beltéri ajtók minden mm-ét egységes stílusban lássa. Fényes nikkelfelülettel például fekete-higanyszerű hatást kelthet.
Bővebben
Mágneszár, ami nemcsak praktikus, de exkluzív is lehet? Mágneszár, ami nemcsak praktikus, de exkluzív is lehet?
Nálunk a mágneszár alapfelszereltség is lehet a síkban záródó ajtóknál. De hogyan adhat Önnek mindez exkluzivitást egy beltéri ajtó esetében? Bújjunk bele egy magánrendelő bőrébe, hogy megértsük.
Bővebben
Reméli, hogy nem hallatszik ki? - beltéri ajtók hanggátlása automataküszöbbel Reméli, hogy nem hallatszik ki? - beltéri ajtók hanggátlása automataküszöbbel
Hadd tegyek fel Önnek egy kérdést: érezte-e valaha is, hogy halkabban kellene tevékenykedni vagy beszélni egy helyiségben, mert kellemetlennek vagy kínosnak érezte azt, hogy valószínűleg kihallatszik? Ismerje meg a titkos kis tartozékot, amellyel növelheti a komfortzónát otthon vagy egy munkahelyen.
Bővebben
Falsíkban záródó ajtó? – amikor egy álomajtóról kell lemondania, mert már a tervezésnél elfeledkezett a részletekről Falsíkban záródó ajtó? – amikor egy álomajtóról kell lemondania, mert már a tervezésnél elfeledkezett a részletekről
Szerelem első látásra. Majd az eladó szavai lekonyuló smile-ban determinálják az arcunkon, a csüggedésünk biztos következményét: ezt az ajtót csak izzadás árán kaphatjuk meg. A megvalósításához előbb kellett volna gondolkodnunk. Szóval, mi is szükséges ahhoz, hogy nekünk is falsíkban záródó ajtónk legyen?
Bővebben
Beltéri ajtók régen és ma – hogyan kapunk teljes szabad kezet ma a lakberendezésben? Beltéri ajtók régen és ma – hogyan kapunk teljes szabad kezet ma a lakberendezésben?
Ön is tudja, hogy az épületben a négyzetméterek furcsa dolgok. Lakberendezőként az ingatlan azon négyzetmétereit is stílusosan kell megoldania, melyekre a megrendelője még csak nem is gondolt, amikor a szerződéskötéskor Önnel az ingatlan m2-ét tisztázta. Önnek ezekkel a négyzetméterekkel akad a legnehezebb dolga.
Bővebben
Egy praktikus, mégis dizájnos ajtó kis élettérhez - tegye élhetővé és vonzóvá lakását Egy praktikus, mégis dizájnos ajtó kis élettérhez - tegye élhetővé és vonzóvá lakását
Mindösszesen 43 m2.
Ebből kellene kihoznia a maximumot. Azonban míg tippek százai vannak az interneten, hogyan rendezzünk be egy kis életterű lakást a helykihasználtság szempontjából, kevesebb tippet kapunk arra, hogy: mihez kezdjünk a beltéri ajtókkal?
Bővebben
Olasz kilincsek - az igazi dolce vita egy otthonban? Olasz kilincsek - az igazi dolce vita egy otthonban?
Ha eddig nem volt mersze belevágni az otthontervezés 2.0 beltéri ajtók kalandjának mindennapi adrenalinlöketeibe, elárulom: nem is feltétlenül szükséges több színtéren gondolkodnia a filmkockáit illetően, ha a beltéri ajtók minden mm-ét egységes stílusban szeretné látni. Tervezzen velünk a kilincsekig.
Bővebben
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO