2045 Törökbálint, Tópark u. 1a +36 (70) 424 2294

Szakmai blog

Beltéri ajtók régen és ma – hogyan kapunk teljes szabad kezet ma a lakberendezésben? Beltéri ajtók régen és ma – hogyan kapunk teljes szabad kezet ma a lakberendezésben?
Ön is tudja, hogy az épületben a négyzetméterek furcsa dolgok. Lakberendezőként az ingatlan azon négyzetmétereit is stílusosan kell megoldania, melyekre a megrendelője még csak nem is gondolt, amikor a szerződéskötéskor Önnel az ingatlan m2-ét tisztázta. Önnek ezekkel a négyzetméterekkel akad a legnehezebb dolga.
Bővebben
Egy praktikus, mégis dizájnos ajtó kis élettérhez - tegye élhetővé és vonzóvá lakását Egy praktikus, mégis dizájnos ajtó kis élettérhez - tegye élhetővé és vonzóvá lakását
Mindösszesen 43 m2.
Ebből kellene kihoznia a maximumot. Azonban míg tippek százai vannak az interneten, hogyan rendezzünk be egy kis életterű lakást a helykihasználtság szempontjából, kevesebb tippet kapunk arra, hogy: mihez kezdjünk a beltéri ajtókkal?
Bővebben
Olasz kilincsek - az igazi dolce vita egy otthonban? Olasz kilincsek - az igazi dolce vita egy otthonban?
Ha eddig nem volt mersze belevágni az otthontervezés 2.0 beltéri ajtók kalandjának mindennapi adrenalinlöketeibe, elárulom: nem is feltétlenül szükséges több színtéren gondolkodnia a filmkockáit illetően, ha a beltéri ajtók minden mm-ét egységes stílusban szeretné látni. Tervezzen velünk a kilincsekig.
Bővebben
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO