1117. Budapest, Lokomotív Ház - Budafoki út 187-189. +36 (70) 424 2294 +36 (70) 424 2293

Aktuális

Részt vettünk a S/ALON BUDAPEST 2023 lakástrend kiállításon Részt vettünk a S/ALON BUDAPEST 2023 lakástrend kiállításon
A Szalon Budapest lakástrend kiállítás Magyarország belsőépítészeti világának legkiemelkedőbb eseménye, ahol a lakberendezési szakma, az építkezés vagy felújítás előtt állók és a téma iránt érdeklődők mindig inspiráló ötletekkel találkozhatnak. Így volt ez idén is.
Bővebben
Ajtótervező, mellyel a kilincsekig tervezhet? Ajtótervező, mellyel a kilincsekig tervezhet?
Álmainkat a prémium-kategória szolgálja ki 100%-osan - ahol már a tervezéskor álmodhatunk. Beltéri ajtók esetében feltétlenül. Mert ma csakis ütőképes eszközökkel lehet valóban egyedit kreálni. Ha Ön szereti azt, ha eldöntheti, hogy mit, mikor, kivel és hogyan, akkor ajtótervezés kapcsán sem lesz másképp.
Bővebben
Mi más dukálna az ajtók Michelin-csillagjához? Mi más dukálna az ajtók Michelin-csillagjához?
Mint egy felület, ahol mindezt meg is mutathatjuk. Elegünk lett az unalmas kapcsolati űrlapokból és térképekből, és „régi honlap romjain” felépül a modernitás és kényelem világa 21.századi bemutatótermünkkel együtt. Feketeöves „látványrajongóknak” kel életre az új honlapunk.
Bővebben
Otthon Design kiállítás 2019 - ahol a beltéri ajtók Ferrariba ültettek az álmok sztrádáján Otthon Design kiállítás 2019 - ahol a beltéri ajtók Ferrariba ültettek az álmok sztrádáján
Bizonyára Ön is keresi a lehetőségeket, amikre befektetésként tekinthet a vállalkozói és alkotói szabadságba. Mivel egy beltéri ajtó ma Ferrariba ültethet az álmok sztrádáján, minden olyan lehetőséget megragad, amivel üzemanyagot tölthet ebbe az autóba.
Bővebben
Szakmai kiállítások 2019-ben – a CONSTRUMA-n jártunk Szakmai kiállítások 2019-ben – a CONSTRUMA-n jártunk
Miért megy az ember lánya a Construmára? Talán az újdonság, az exkluzivitás, vagy a jövőbeli terveit szolgáló szakmai tanácsokért. Talán épp azért, amiért csak úgy elugrunk IKEA-zni.
Bővebben
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO