1117. Budapest, Lokomotív Ház - Budafoki út 187-189. +36 (70) 424 2294 +36 (70) 424 2293
Ajtótervező, mellyel a kilincsekig tervezhet?

Ajtótervező, mellyel a kilincsekig tervezhet?

Egy exkluzív prémiummárka, melynek megismerését egyetlen sikerre és elismerésre éhes lakberendező, kivitelező sem hagy ki? Létezik ilyen?

Bizonyára Ön is keresi a lehetőségeket, amikre befektetésként tekinthet a vállalkozói és alkotói szabadságba.

Csak menjen végig egy főúton és a különböző üzleteket szemlélve előbb vagy utóbb belebotlik a következő szavakba:

  • online
  • tervezés
  • 3D
  • látványterv

Ma egy fürdőszobát is lassan már csak online tervezünk és számtalan kiegészítőeszközt használunk a mindennapi alkotófolyamatunkhoz vagy hétköznapi tevékenységeinkhez.

Ma nem számít prémiumnak az az ajtó, amit A-tól Z-ig nem tervezhetünk meg.

Prémium beltéri ajtóink nálunk mind a forma, mind a szín, mind a felületek sokszínűsége miatt dekorációs elemként hozza rivaldafénybe a beltéri ajtókat, de sokat gondolkodtunk, mégis hogyan mutassuk meg ezt Önnek?

 

Kifejlesztettük az új, részleteiben is megújult ajtótervezőnket, mely szinte nem ismer akadályokat az elképzelések megvalósításában

Mivel egy beltéri ajtó ma Ferrariba ültethet az álmok sztrádáján, talán minden porcikája azt kívánja: bárcsak lenne egy szituáció, amikor már nem kell figyelnie a belsőre, csak a külső megálmodására.

Mi mindkettőről gondoskodunk.
Bízza ránk a funkciót, dőljön hátra és koncentráljon a külsőre! Tervezze meg saját vagy megrendelője otthonát a fotelből, a laptop mellől; kényelmesen, akár a legborúsabb őszi napon.

Két óra dugóban araszolgatás helyett kattintson párat és nézze meg saját szemével a végeredményt. Képzelje el azt a büszkeséget, amit egy valóban egyedi végeredmény után érezni fog.

Esztétikum, funkció, stílus.
Ajtót és kilincset egy helyről. Naná.

A lakás összhangjának motorjai színükkel, megjelenésükkel alkotnak kerek egészet a többi berendezési tárggyal. Ezért tervezzen velünk egészen a kilincsekig, ha a beltéri ajtók minden mm-ét egységes stílusban szeretné látni.

 

Ajtóhoz kilincset? - találja meg változatos, egyedi formavilágú, izgalmas felületkezelésű kilincseink közül az igazit

Ajtótervezőnk kiegészült olyan apróságokkal is, mint a kilincsek felvitele egy választott ajtóra. Az egyedi tervezésű ajtó előnye, hogy nemcsak színben, kialakításban válik tervezhetővé, de a kilincstől a pántokig is Ön diktálja a részleteket.

Miért ne tehetné ezt online?

Olyan lakberendezési megoldásokat képviselünk, aminek köszönhetően egyedi, személyre szabott, tervezhető ajtóval alakíthatja egy vásárló a helyiség stílusát, az összképet.

Az Ön feladata a stílus, a szépség és a funkció összhangjának megteremtése. A mi feladatunk az, hogy ehhez Önnek minden segítséget és eszközt megadjunk.

 

Jó lenne egy technikai mankó, ami megkönnyíti a tervezést?

  • Ami időt spórol és igazán gazdaggá teszi a tervezési fázist?
    Amivel kevesebb energia- és időráfordítás lesz akár egyetlen ajtó A-tól Z-ig történő megtervezése?
  • Amivel olyan kényelmi funkciók között valósulhat meg az ajtótervezés minden fázisa, mely gyorsabbá, hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a folyamatot? Otthon, irodából vagy akár útközben.
  • Amivel néhány kattintás és az adott ajtó előtt találja magát, ami épp életre kel a szemei előtt? Mobilról is használható akár „zsebre rakható” tervezővel maratoni izzasztó dilemmák helyett gyors és eredményes alkotást valósíthat meg?

Az egyediség hatalom, ami lehetőséget biztosít egy álom megvalósulására. Mert a lehetőségek és újdonságok különbséget tehetnek két otthon között. Használja ki a lehetőséget. Tervezze meg az ajtót „az első téglától a kínai nagy falig”.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO