1117. Budapest, Lokomotív Ház - Budafoki út 187-189. +36 (70) 424 2294 +36 (70) 424 2293

Partnereink

Lartech-Maestro Kft.
Lartech-Maestro Kft.
kiemelt partner

Beltéri ajtóinkon szívesen látjuk a piacvezető kilincsforgalmazó, a Lartech-Maestro termékeit. Mert változatos, egyedi formaviláguk, izgalmas felületkezelésük a lakosság, a lakberendezők és belsőépítészek számára is megadják az álmok beteljesülését. Mi pedig hisszük, hogy a lakberendezés egy művészet.

A Maestro ezt tudja, ezért minden egyes termékük egy gondosan megformált, művészi igénnyel és legjobb technikai tudásuk szerint kivitelezett valódi alkotás.

Prémium, design, klasszikus és modern kilincseik mögött 20 év tapasztalat áll, a több mint 300 kilincsmodell pedig a szenvedélyük eredménye.

DnD
DnD
kiemelt partner

Ötven éves történelem a kivitelezés, tervezés és az innováció harcmezőjén.

A DnD kilincsek és fogantyúk több százféle méretben, színben és stílusban szolgálják ki a minőség, a dizájn és az innovatív megoldások iránt fogékony tervezőket. 1968-ban Angelo Martinelli álmaként indult útjára a szenvedélyprojekt a kiváló minőségű fogantyúk, gombok és kopogtatók gyártására. Termékeik nem mások, mint az ötletek kombinációja a kiterjedt gyártási tapasztalattal és a nagy értékű építészek és tervezők kreativitásával karöltve.

Ma DnD fogantyúk díszítik számos értékes épületet és létesítmény ajtajait az egész világon. A funkcionális minőség és a formatervezés legjobb kombinációjának elérése mellett kötelezték el magukat, a legkiválóbb tervezőkkel együttműködve. Minden tervezőnek megvan a saját stílusa, melyet a Dnd a termékekbe fektet. Mi pedig elhozzuk Önnek.

Renolit
Renolit
kiemelt partner

Kiemelt TERMOFILM-partnerünk, mert képes kiszolgálni a domború, homorú, süllyesztett álmokat is. Ajtók 3D formázásának séfjei.

Ismeretlen hős vagy élő legenda? 
Ha az alkotási vágyat és az álmokat 100%-ban szeretné kimaxolni, akkor egyetlen módja van Ferrarival közlekedni ezen az úton: a 3D mintázatú beltéri ajtó sportautóba ültet a lakberendezési autósztrádán.

A RENOLIT hőre lágyuló 3D-s TERMOFILMJEI ideálisak beltéri ajtók háromdimenziós formázásához és csomagolásához. Mert ma a TERMOFILM felületű sokszínűségével egy lakás minden részletében alaposan és gyönyörűen kidolgozható, megtervezhető lehet.

Termékeik megadják, hogy elrugaszkodjunk a szokványos és unalmas sík ajtófelületektől! Sokoldalú 2D alternatív bevonóanyagaik pedig vonzó haptikus felülettel bírnak, karc- és vízállóak és természetes megjelenésű fából vagy szemet gyönyörködtető mintákban is kaphatók.

Simonswerk
Simonswerk
kiemelt partner

Rejtett pántolás és rejtett zsanérrendszer művésze. TECTUS rejtett sarokpántjaival az ajtó csukásakor a pánt kintről teljesen láthatatlan.

A SIMONSWERK több mint 125 éve az egyik legismertebb gyártója az ajtópántoknak és a zsanérrendszereknek. Mindegyikük különbözik egymástól, méretük, jellemzőik és megjelenésük szerint, de még mindig sok a közös: a SIMONSWERK csuklórendszerei prémium minőségűek, tartósak és hihetetlenül vonzóak.

Létezik olyan, hogy egy pánt alig látható, mégis megbízható és tartós működést biztosít halk zárás mellett? Mi éppen ezért szeretjük, mert beleolvadnak a háttérbe, amikor az ajtó bezáródik. A falc nélküli, magas minőségű ajtóknál a térrel való harmonizáláshoz elengedhetetlen partnereink.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO