1117. Budapest, Lokomotív Ház - Budafoki út 187-189. +36 (70) 424 2294 +36 (70) 424 2293

Bőr falburkolatok

Bon-ton – design: Massimo Brancati
Bon-ton – design: Massimo Brancati
A pasztell árnyalatok és a tónusos varrások a kifinomultság és az elegancia szimbólumává teszik ezt a felületet. A lapos és párnázott alakzatok váltakozása egy érdekes fény- és árnyékhatást hoz létre, amelyek finom háromdimenziós érzetet kölcsönöznek.
Frammenti – design: Massimo Brancati
Frammenti – design: Massimo Brancati
Látszólag véletlenszerűen összeillesztett, hat különböző formából álló vonalas mintán keresztül mutatja be a szabályos szabálytalanságot. A hat minta szabad, de szakszerű kombinálásával egyedi látványvilág alkotható.
Kaleidoszkóp – design: Massimo Brancati
Kaleidoszkóp – design: Massimo Brancati
Mint a valódi kaleidoszkóp – a tervező egyszerű formákkal és színekkel játszik, s mégis egy új, egyedi látványvilágot hoz létre. A geometrikus formák együttese egy teljesen új perspektívát, élénk mozgalmasságot hoz létre, szinte életre keltve a felületet.
Pattern2 – design: Nadia Dalle Mese
Pattern2 – design: Nadia Dalle Mese
A három különböző méretű bőrlapból álló panelek véletlenszerű keverésével különleges hatás érhető el. A lapos és párnázott felületek mellett a különböző bőrfajták és -színek érdekesen teszik mozgalmassá a teret. Kifinomult, de soha nem hivalkodó.
Trapezio – design: Nadia Dalle Mese
Trapezio – design: Nadia Dalle Mese
A trapéz forma horizontális vagy vertikális kombinációinak köszönhetően lehetővé teszi a belső terek modern és eklektikus felületekkel való öltöztetését. Ezzel a szokatlan játékossággal a terek új arányokat kapnak, s igazán mozgalmassá válnak.
Ryder – design: Grove Studio
Ryder – design: Grove Studio
A versenyautók gumiabroncs futófelületének párhuzamos vonalai ihlették a formavilágot. A kifinomult téglalap alakú mintázatnál a változó textúrákkal, sőt, alumínium fémbetétekkel tehető izgalmassá a hatás. A bőr melegsége és a fém hidegsége közötti kontraszt szinte meghívást ad a felület érintésére.
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO