1117. Budapest, Lokomotív Ház - Budafoki út 187-189. +36 (70) 424 2294 +36 (70) 424 2293
Mi más dukálna az ajtók Michelin-csillagjához?

Mi más dukálna az ajtók Michelin-csillagjához?

Amit lát a fotókon és a bemutatótermünkben, az nem csupán egy ajtó.

Egy beltéri ajtó maga a lehetőség.

Azoknak a lakberendezőknek, kivitelezőknek és magánszemélyeknek segítettünk mindig is a stílus, a szépség és a funkció összhangját megteremteni, akik az egyedi kivitelnek köszönhetően olyan beltéri ajtókra vágynak, amilyet ők maguk álmodtak meg.

Megújult honlapunkkal célunk, hogy nagyobb vásárlói élményt nyújtsunk.

Honlapunk rálépett a 21.század sztrádájára?

Felhasználóbarát, időnyerő és barátságos új honlapunkon a dizájn oltárán áldozunk. Nem szükséges azonnal autóba vágnia magát, hogy ellátogasson hozzánk, saját ajtaját a felülettől a kilincsekig Ön tervezheti meg.

Saját otthonában tervezheti meg saját ajtaját. Ugye figyeli a kulcsszavakat Saját!

Képzelje maga elé a helyzetet, ahogy belép egy bemutatóterembe és a széles választák láttán az eladó Ön felé fordul:

„Az én feladatom most nem az, hogy eladjak Önnek, hanem hogy segítsek választani az ajtók közül.”

Ez a különleges eladó nálunk honlapunk ajtótervezője és a legkülönlegesebb fotóink, amivel Ön úgy tervezheti meg saját ajtóit, hogy be sem kell tennie a lábát hozzánk.

Úgy dönthet a termékekről, hogy nem liheg a feje fölött egyetlen eladó sem. 

Talán az 1970-es 1980-as években szüleinknek, nagyszüleinknek izzasztó kihívást jelentett egy átlagos ház vagy panellakás belsőtereit új formákkal tölteni meg.

Ma már otthonának tervezésekor vagy lakberendezőként egy „projekt” kialakításakor gondosan ügyelhet az ülőgarnitúra, lakástextíliákra de még a falszín vagy akár a világítás kiválasztására is.

Ma már nem szükséges lemondania funkcionalitásban és dizájnban passzoló megoldásokról, ami illik az Ön vagy megrendelője életstílusához.

 

Tervezzen velünk prémiumkategóriás termékek esetében minden pántot, kilincset, mintát, üvegezést, színt és az alapanyagokat

Az ajtó színének, felületének megválasztásával olyan beltéri ajtót választhat, ami színével, megjelenésével alkothat kerek egészet a többi berendezési tárggyal. 

Ma minden apró részletre figyelhet: a kiegészítőkre, tokok formájára (sarkosak vagy lekerekítettek), kilincsekre, és mintázatokra is (3D mintázat).

Ezekhez az egyedi ötleteihez tervezhet a jövőben bútorelemeket is, hogy akár a hálószobában lévő beltéri ajtó mintája visszaköszönhessen az éjjeliszekrényen is.

Teremtse meg velünk az otthoni fotelből a stílusos lakását és környezetet, ami minden részletében tükrözi az Ön vagy megrendelője egyéniségét. Több száz választható szín és felület és több száz választható marásminta várja, akár bőrhatású felületekkel.

Kíváncsi az otthonról is megtekinthető és tervezhető ajtókra? Akkor csak kattintson ide, a megújult honlapunkra: www.doorstar.hu

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO