1117. Budapest, Lokomotív Ház - Budafoki út 187-189. +36 (70) 424 2294 +36 (70) 424 2293
Otthon Design kiállítás 2019 - ahol a beltéri ajtók Ferrariba ültettek az álmok sztrádáján

Otthon Design kiállítás 2019 - ahol a beltéri ajtók Ferrariba ültettek az álmok sztrádáján

Bízza ránk a funkciót, dőljön hátra és koncentráljon a külsőre! Tervezze meg saját vagy megrendelője otthonát a fotelből, a laptop mellől; kényelmesen, akár a legborúsabb őszi napon.

Bárcsak így volna?
Mi nem ismerjük a „bárcsak-ot”. Csakis „a márcsak-ot”. Bemutatótermünkben már csak a 21. század kényelmi funkcióit megvalósítva szolgáljuk az álmokat.

Az Önét is.

Képzelje el egy pillanatra, hogy a saját otthonának megtervezése során elkalandozik a figyelme. Visszacsöppen a régmúltban, ahol a kojek-nyalókát majszoló testvére mosolyra fakad a nyári nap perzselő fényében. Édesanyja immáron harmadjára invitálja ebédre és már érzik is a vasárnapi húsleves illatát.

Az 1970-es és 1980-as évek fordulóján járunk.

A zizi, a téli fagyi és a Vuk mese hármasában telik el a vasárnap délután, ahol az asztalon órák óta árválkodik a Gőgös Gúnár Gedeon c. könyv és Önnek már csak az egyik „homokóra-alakú piros műanyag” széken jutott hely, melyet 20 évvel később nagymamája virágtartónak használ majd.

 

Otthonunk nem csak egy lakóhely, hanem életünk központja

Azonban míg évtizedekkel ezelőtt „mentünk az árral” és azzal töltöttük meg a tereket, ami épp rendelkezésre állt, ma álmainknak semmi sem szab határt. 

Ez a hely több, mint ahol biztonságban érezzük magunkat, ahová elvonulunk a világ zajától, ahol feltöltődünk vagy ahol pihenünk.

Ez ma már valami egészen más.

A büszkeségünk manifesztációja.

Egy lakás berendezéséhez, átalakításához, igazán otthonossá tételéhez számos inspirációra, ötletre, szakmai tanácsokra is szükségünk lehet. Ebben nyújtott segítséget 2019. október 11-13. között az OTTHONDesign Ősz kiállítás és vásár is a HUNGEXPO területén.

 

OTTHONDesign Ősz kiállítás - kint jártunk, mert hiszünk az álmokban, az Önében

A kiállítás idei célközönsége alapvetően a nagyközönség (lakberendezők, lakásfelújító, lakásbelsőt álmodók) voltak, kiegészülve a témában érintett szakmai célcsoportokkal (belsőépítészek, lakberendezők, designerek).

Központban: a lakásbelső kialakítása és a design

Mi sem maradhattunk ki belőle, hogy bemutassuk a legújabb trendeket azok számára, akik akár csak egy-egy helyiséget, akár egy egész lakást kívánnak éppen berendezni.

A számos program, tanácsadás, DIY workshopok, bemutatók, mobil műhelyek mellett egy különlegességgel vártuk azokat, akik az álomotthon kialakításához keresték a szövetségeseket.

Egyszerre képviseltettük az aktuális trendek szellemiségét és azok manifesztációját is. Mert a lakás összhangjának kialakításban megkerülhetetlenek a beltéri ajtók.

Az ajtó színének, felületének szerencsés megválasztásával eljuthatunk odáig, hogy a beltéri ajtók színükkel, megjelenésükkel alkotnak kerek egészet a többi berendezési tárggyal.

Ebben olyan apróságok is részt vesznek, mint a kiegészítők (ajtókeret, kilincs, betétek), tokok sokoldalúsága (sarkosak vagy lekerekítettek), fantáziadús kilincsek (klasszikus forma, extravagáns stb.)

2019-ben számunkra olyan alkotást jelenthet a különböző anyagok, színek, fém- és dekorcsíkok, intarziák összeválogatása, mint nagyanyáink idejében a kézi mosásról átváltani a gépi mosásra.

Új világot teremt a számunkra.

Egész falon át futó falpanel?
Akár. Nem korlát sem a szín, sem a felület, sem a méret.

 

Számunkra az az igazi alkotás, amikor a lakberendezők, tervezők, kivitelezők már a tervezéskor megálmodhatják a beltéri ajtókat

Mert az ajtó nem csupán egy nyílászáró, hanem szerves része a háznak; mind színben, mind dizájnban.

Ajtók az igényességre törekvőknek?


Igen, ők azok, akik értékesnek tartják azt, ha a terveik során nem korlátozzák őket a lakberendezésben a beltéri ajtók kinézete és funkcionalitása. 

És azt, hogy megálmodott terveiket könnyebben valósíthatják meg a kisujjuk megmozdítása nélkül. Éppen ezért olyan lakberendezési megoldásokat képviselünk, aminek köszönhetően egyedi, személyre szabott, tervezhető ajtóval alakíthatja egy vásárló a helyiség stílusát, az összképet.

A Doorstar az, amit kihoz belőle. Az egyediség hatalom, ami lehetőséget biztosít egy álom megvalósulására. Mert a lehetőségek és újdonságok különbséget tehetnek két otthon között.
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO