1117. Budapest, Lokomotív Ház - Budafoki út 187-189. +36 (70) 424 2294 +36 (70) 424 2293
Részt vettünk a S/ALON BUDAPEST 2023 lakástrend kiállításon

Részt vettünk a S/ALON BUDAPEST 2023 lakástrend kiállításon

A Szalon Budapest 2023 kiállításon bemutatott exkluzív ajtókról az   címen kérhet bővebb tájékoztatást, konkrét árajánlatot. Várjuk Önöket bemutatótermünkben is, kérjen ajánlatot a megálmodott enteriőrbe tökéletesen illeszkedő beltéri ajtókra!

 

Kiállított ajtóink:

A zöld három üde árnyalata egyedi marásmintákkal: a csíkok, sávok, vonalas formák és a köztük lévő hol szabályos, hol pedig változó távolságok teszik vonzóvá mindhárom ajtót. A minta mindhárom esetben folytatódik az ajtók felett egy-egy alacsony blendén.
A sötét árnyalatú ajtó tokbanyíló, a középső ajtó síkban záródó, a harmadik ajtó pedig egy speciális, eltolt forgáspontú kivitelben készült. Mindhárom esetben a kép az ajtókat a tokoldalról mutatja.

 

 

A zöld ajtók lapoldalról egy tölgy mintás, magas kopásállóságú thermofilm felülettel készültek. Ez a falfelület egy teljes terjedelmében falpanellal borított, s ebbe integrált ajtómegoldás bemutatását tette lehetővé. Szinte észrevétlenül simul a síkba mindhárom kivitel.

 

Rozsdaszínű, kiváló kopásállóságú, könnyen tisztítható falpanelekkel borított fal. Vastag falnyílásba épült, klasszikus ajtó mélyen mart mintával, profilozott tokkal.

 

A föld színeknél maradva a rozsda fal másik oldalát bronz metál thermofilm felülettel borítottuk a teljes falfelületen. Itt a falpanelba integrált ajtó szintén észrevétlenül simul a síkba. Ehhez a hatáshoz nagyban hozzájárul, hogy az ajtón lévő egyedi marásmintát kiterjesztettük a teljes falpanelre. A klasszikus és a modern csodás találkozása.

 

A rejtett blendés tapéta ajtókon szintén a vonalakkal, a távolságokkal és a görbületekkel játszottunk, ezzel már-már hipnotikus összhatást érve el. Tapéta -vagy más néven falsíkban záródó- ajtónál fontos figyelni arra, hogy az ajtó tokját korai szakaszban, már a falak vakolása előtt be kell építeni.

 

Egy teljes hálószoba fal valódi olasz bőr panelekkel borítva, amelybe szinte észrevétlenül simult bele az ugyanazon elemekkel burkolt tapétaajtó. A Massimo Brancati dizájner alkotta Bon-ton minta a részben párnázott, részben sima egységek váltakozásával éri el a mozgalmas, mégis harmonikus háromdimenziós hatást.

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO