1117. Budapest, Lokomotív Ház - Budafoki út 187-189. +36 (70) 424 2294 +36 (70) 424 2293
Szezám tárulj: amikor szinte a fal nyílik ki az ajtó helyett?

Szezám tárulj: amikor szinte a fal nyílik ki az ajtó helyett?

A legtöbb beltéri ajtó keresése kapcsán az alábbi szó valahogy mindig elhangzik, bárhol is keresi az igazit: minőségi és különleges. Mi úgy véljük, hogy a különlegességet nem mondani, hanem bizonyítani kell. Ezért elhoztunk Önnek nappalija egyedi elemét: „a nyíló falat”.

 

„Nyíló falat”? Micsodát?
Jól olvasta. No, nem szó szerint.

A tolóajtókat sokan szeretik, mert egyszerűek, praktikusak és helytakarékosak.  És valahogy játékos mivolta az ajtólap csúsztathatóságát illetően megadja a különlegességét akár egy hálószobának is.

 

Egy csendes kis sziget lesz belőle, ami el van rejtve.

 

Egyedi vasalatuk megakadályozza az ajtólap kilengését, tulajdonképpen egy fal előtt futó tolóajtó a lakás impozáns dísze: olyan, mint egy bútor.

 

Most képzelje el, ahogy egy baráti vacsora alatt a dicséreteket fogadja a vendégektől, majd egy kávéval a kezében a barátnőjével épp az újonnan felújított helyiségbe lép be, amikor hirtelen megszólal: szép ez a fali dísz.

Önön épp úrrá lesz a szekunder izgalom, majd hirtelen a „dísz” megmozdul és mint a legjobb krimikben, feltárul a mögöttes tartalom. Akárcsak egy könyvespolcba rejtett titkos ajtó.

 

A barátnőjén az izgatottság kezd repülőrajtot venni és csak ennyit tud mondani: Neeekem is kell egy ilyen!

 

 

Különleges vasalat – a fal előtt futó tolóajtókhoz?

 

Új, különleges futóvasalatunk halk és finom gördülést eredményez, de a legkülönlegesebb jellemzője épp a kialakításban rejlik: a gyakorlati használata során épp azt a hatást kelti, mintha a fal gördülne arrébb.

A puha csukódás épp annyira misztikussá teszi az ajtónyitást és zárást, akárcsak egy titkos búvóhelyre történő elzárkózás.

Csukott állapotában díszként vagy egy fali dizájnelemként funkcionál. Tekintse meg a vasalt gyártási videóját és nézze meg saját szemében az impozáns és különleges megoldást. A videót itt tudja megnézni.

Az olasz vasalatnak köszönhetően az ajtólap mozgatása olyan lesz, mintha „leakasztanánk”.

 

A különleges olasz vasalat a tolóajtók Lamborghini-jeit teremti meg, méghozzá a forradalmi technológiának és az esztétikus, egyedi megjelenésüknek köszönhetően.

 

Az ajtó egyedi dizájnelemként is funkcionáló „ajtómegoldásként” használható akár gardróbok, óriási beépített polcok esetében is.

 

A fal előtt futó tolóajtók elegáns térelválasztók

 

  • Velük könnyedén kifejezheti a stílusát.
  • Egy ilyen különleges csoda a fal előtt nyílik és csukódik, rögtön magára vonva a figyelmet.
  • A vasalatgyártási technológia színvonalát jelentő kivitelezés lehetővé teszi a helyiség egyedi kialakítási szabadságát.
  • Extravagáns külsőt kölcsönözhet a helyiségnek is: elegáns mintákkal, felületi kialakításokkal számtalan ötlet megvalósítható.

 

Kreativitásán múlik a végeredmény.

 

 

Beszéljünk az Ön „nyitható faláról”. Keressen minket: http://www.doorstar.hu/
Fotók: mondragonline videó

 

 

 

 

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO