1117. Budapest, Lokomotív Ház - Budafoki út 187-189. +36 (70) 424 2294 +36 (70) 424 2293
Egy kilincs, mely szinte fekete higanyból van?

Egy kilincs, mely szinte fekete higanyból van?

Szokatlan dizájn, markáns tört vonalak?


Vagy inkább dekoratív, de minimalista stílus? Ma már a kilincsek és fogantyúk több százféle méretben, színben és stílusban igyekeznek kiszolgálni a minőséget, a dizájnt és az innovációt.

Egy lakás berendezéséhez, átalakításához, igazán otthonossá tételéhez számos inspirációra, ötletre, szakmai tanácsra is szüksége lehet.

 

Ma az egyediség hatalom.
Egy álom beteljesülésének motorja.

 

Az álom megvalósításában pedig ma olyan kis apróságok és „homokszemek” is részt vesznek, mint a kiegészítők (ajtókeret, kilincs, betétek), tokok sokoldalúsága (sarkosak vagy lekerekítettek) és a fantáziadús kilincsek kialakítása.

 

Beltéri ajtóinkon mindig is szívesen látjuk a piacvezető kilincsforgalmazó, a Lartech-Maestro termékeit. Mert változatos, egyedi formaviláguk, izgalmas felületkezelésük mind a lakosság, mind a lakberendezők és belsőépítészek örömére adják meg az álmok beteljesülését.

 

Az esztétikum, a funkció, a stílus a legjellemzőbb tulajdonságaik.

 

Az innovatív megoldások iránt fogékony tervezőknek köszönhetjük az egyedi formavilágokat és izgalmas felületeket – például fekete higanyszínű felület.

Tupai DARA fekete nikkel körrozettás kilincs, mint a fekete higany.

 

 

A Tupai fényes nikkelfelület olyan, mint a fekete higany? – kilincs a Terminátor színében

 

A feketés, sötétezüstős (sokak számára beazonosíthatatlan) fémszínű, feketés higanyra emlékeztető kilincsfelület, a kilincsek egyik non plusz ultrája. Mert exkluzív, mégsem drága.

A Tupai Európa egyik vezető prémium kilincsmárkája, mely leginkább a modern és klasszikus modelleket kedveli, kiváló műszaki megoldásokkal ötvözve (pl: stabil rozetták).

Tupai DARA fekete nikkel négyzetrozettás kilincs, prémium dizájnkilincs a Terminátor színében.

 

 

Klasszikus T-1000-es Terminátor színeiben pompázó kilincs?

 

Ha Ön is ismeri a Terminátor c. filmet, akkor bizonyára Ön előtt van a jelenet, ahogy egy jól irányzott lövéssel pusztítja el az épp ügyeletes gonoszt.

De vajon Ön előtt van-e a vizuálisan az a bizonyos színvilág?
A T-1000 egy utánzó hiperötvözetből készült, – mely „folyékony fém”-ként – bármilyen alakot képes felvenni, amihez csak hozzáér.

 

Habár a Tupai Dara alakot nem változtat, de a környezetének a színvilágát semmihez sem fogható módon tükrözi vissza.

 

Színe se nem fekete, se nem ezüst. Ez valami egészen más.
Élőben látva egyetlen reakció kiváltására képes: „Ez kell.”

 
 

 

Milyen tervezőnek képzeljük el Önt?

Képzelje el azt, hogy exkluzív látvánnyal és összhanggal ragadja meg a megrendelője figyelmét… és eléri, hogy munkájára még évekkel később is emlékezzenek.

Névjegykártyája pedig ismerősről ismerősre vándorol.

Ahogy a bókok visszhangoznak… Ön fürdik az elismerésben… mélyről felbuzgó büszkeséghullámok mossák át a szívét.

A sikerélmény endorfinlökete pedig újabb tervek megvalósítására sarkallja.  Ez az, amit minden kreatív, keményen dolgozó lakberendező megérdemel.

 

Mindez a termékeinkbe lett bezárva, az Ön feladata, hogy álmaival és elképzeléseivel mindezeket szabadjára engedje.

 

Most lebuktunk. Termékeink kapcsán eddigi vásárlóink az előre megfontolt szándékkal elkövetett exkluzivitás tényállását állapították meg. Győződjön meg róla Ön is. Saját szemével.

 

Ajtót és kilincset egy helyről? Az egyedi tervezésű ajtó előnye, hogy nemcsak színben, kialakításban válik tervezhetővé, de a kilincstől a pántokig is Ön diktálja a részleteket. Látogasson el bemutatótermünkbe, és találja meg álomajtaja mellé az álomkilincset is.

 

www.doorstar.hu

MAX City, 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/A.

DOORSTAR Kft.

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO