1117. Budapest, Lokomotív Ház - Budafoki út 187-189. +36 (70) 424 2294 +36 (70) 424 2293
Thermofilm 3D Lusso – az álmok szolgálatában

Tervezze meg beltéri ajtóját

Ajtótervező program

Thermofilm 3D Lusso – az álmok szolgálatában

Beleszeretett egy konyhafront mintájába? Ma már nem akadály, hogy mindez a beltéri ajtókon is visszaköszönjön. Egy helyiség „megszületésekor” sohasem csupán egy végeredmény születik meg, amit egy terv alapján készítettünk el. Hanem egy álom megvalósulása.

A thermofilmmel borított ajtók ellenállnak a fizikai behatásoknak, karcolásoknak, szennyeződéseknek is. Sem a nedvesség, sem a pára nem tehet kárt bennük. Miközben az álmokat szolgálják.

Hogyan?

Thermofilm – az egyedi gyártás szabadsága

Vele a lakás minden részletében alaposan és gyönyörűen kidolgozható, megtervezhető lesz.

Ma a thermofilmekkel ugyanis elérhető egy olyan lakberendezési kivitelezésnek is klassz megoldásnak számító végeredmény, mintha a bútor fából lenne.

Elég, ha végig simítja az ajtó felületét.

A 3D technológia előnye, hogy a legtöbbször a lapokat és éleket egy lépésben dekoratív és tartós bevonattal lehet ellátni. Akár íves vagy sík ajtóról legyen is szó.

A Thermofilm vákuumtechnológia segítségével kerül fel az ajtókra.

Ezeknél az ajtóknál nincsenek “bizonytalan” élfóliák és pontatlan illesztések. A fóliát vákuum segítségével a hordozó anyagra préselik, az élzárásokra simulást egy nagyobb nyomás révén érik el.

A thermofilm élek találkozása sehol sem látható szabad szemmel. 

Az élek lekerekítettek, ezért a fólia felválása vagy sérülése kizárt. Ezzel egy tartós esztétikai és „lakberendezési” stílusteremtő eljárásként adja meg az alkotás szabadágát.

Legyen szó harmonikus, meleg vagy karakánabb színekről, fahatásról, háromdimenziós hatásról, érdekes textúrákról és mintákról vagy matt hatásról.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO