1117. Budapest, Lokomotív Ház - Budafoki út 187-189. +36 (70) 424 2294 +36 (70) 424 2293
Furnér ajtók – nem faajtó, mégis fából van?

Tervezze meg beltéri ajtóját

Ajtótervező program

Furnér ajtók – nem faajtó, mégis fából van?

Szeretné egy kicsit a fát belecsempészni az ajtókba?

A furnérral olyan természetes hangulatot lehet elérni, ami a fa kifinomult és hagyományos szépségét mutatja meg. Elképzelhető, hogy akár ugyanabból a fából készülhet el otthonunk valamennyi beltéri ajtaja? Igen.

A furnér a farönk sajátos jegyeit, mintázatát adja vissza, ezért nincs két egyforma erezet vagy akár két teljesen egyforma rajzolat sem.

Velük valóban egyedi ajtókat kaphatunk.

Fafurnér ajtók, a beltéri ajtógyártás királynői

Elképzelhető, hogy akár ugyanabból a fából készülhet el otthonunk valamennyi beltéri ajtaja? De hogyan lehet egyedi és megismételhetetlen egy ajtó, ha elméletben nem teljesen fából van?

Fafurnér ajtók esetében valódi fát láthatunk és tapinthatunk.

Egy fa szerkezete, erezete, színezete ugyanis a környezeti ráhatások függvényeként alakul, így minden fa megismételhetetlen és eredeti.

A furnér nem más, mint a fatönk bizonyos mm vastagságban történő hámozásával keletkező vékony valódi falemez az ajtó felületeként. Minden esetben a farönk sajátos jegyeit, mintázatát adja vissza. Nincs két egyforma erezet vagy akár két teljesen egyforma rajzolat sem.

A furnérkötegek összeválogatásával gyakorta azonos területről származó, azonos időben kivágott fák metszetét gyűjtik be a szakemberek. Velük valóban egyedi ajtókat tudhat magáénak.

A fafurnér a valódi fa felületű beltéri ajtó pazar hatását eredményezi. Valódi fa, lapokká alakítva.

A színezett és többször késelt furnérok innovatív megoldásaikkal – változatos színek, típusok, struktúrák – a belsőépítészek számára óriási inspirációs löketet adhatnak.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO